Teokset
sormuksista veistoksiin

Seppämestari Antti Nieminen

Veistokset, kuvataide

Sculptures, visual art

Haluan herättää taiteellani tunteita, kertoa tarinoita, luoda oivalluksille alustoja. Yhdestä teoksesta voi tehdä lukemattomia tulkintoja ja kaikki ovat oikein. Huomioin töissäni ajan tuomat vaikutukset metalliin ja osaan hyödyntää sitä myös osana teoksen tarinaa.

Arkkitehtuuri ja sisustus

Architecture and interior

Toteutan kaiken kokoiset detaljit arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Keskustelu kanssani jo varhaisessa suunnitteluvaiheessa kannattaa: Yhdessä voimme löytää innovatiisivia ratkaisuja rakenteisiin, kotelointeihin ja pintoihin. Erikoisemmat pintakäsittelyt ja patinat ovat vahvaa erikoisosaamistani.

Sormukset ja korut

Jewelry

Teen koruja kaikista metalleista ja kaikkiin tarpeisiin. Kihla- ja vihkisormukset, rintaneulat, kaulakorut – vain mielikuvitus on rajana!

Hautamuisto­merkit hautaristit

Tomb sculptures and crosses

Hautamuistomerkin suunnitteleminen ja sen toteuttamisen seuraaminen ovat osa surutyötä. Pyrin tallentamaan muistomerkkiin omaisten toiveet ja tunteet edesmenneelle. Yksilöllinen muistomerkki kunnioittaa vainajaa ja antaa monia mahdollisuuksia muistojen tallentamiseksi.

Elämystaonta

In Forge experience workshops

Elämystaonta on mieleenpainuva ohjelmanumero yrityksen tyhy-päivään, polttareihin sekä yhdistyksen tai muun ryhmän virkistyspäivään. Jokainen elämystaonta räätälöidään kullekin ryhmälle sopivaksi. Ota siis yhteyttä, niin jutellaan lisää ja tehdään teidän näköisenne elämystaonta.

© Valokuvat: Mimosa Elo, Arttu Muukkonen, Terhi Skippari